Santa Surprise nyerőgép áttekintés

by Guest » Fri Jan 21, 2022 09:26 am
Guest

A karácsonyi témájú nyerőgép nem hagyhatja ki a magas színvonalú szerencsejáték szoftverek rajongóinak figyelmét a magas hozamokkal. A Playtech fejlesztői mindent megtettek azért, hogy a nyerőgép érdekeltté tegye a játékosok legjobb kaszinó. Ez a színes művészi designnak, a felhasználóbarát kezelőfelületnek, a különböző játékmódoknak és a nagyon magas, 97,05%-os RTP-nek köszönhető. Az átlagos volatilitással párosulva ezek az összetevők képesek igazi meglepetést okozni a játékosnak, amit a nyerőgép neve is tükröz.

How to play Mikulás meglepetés
A gép 5x3-as játékmező formátumot használ. 1 és 20 aktív vonal között választhat. Az elérhető fogadási tartomány 1 és 10 érme között van vonalanként. A MaxBet egy kattintással beállítható. Van egy autoplay mód, amelyhez kiválaszthat egy meghatározott számú pörgetést. Ezen kívül az automatikus pörgetések leállnak, ha a nyerőgép valamelyik bónusz fordulója megnyílik. A hangkíséretet bármikor kikapcsolhatja. A játéktér méretét teljes képernyőre lehet növelni.

Szimbólumok slot Santa Surprise
A nyerőgép nyolc alapszimbólumot használ. Ez a készlet öt karácsonyi stílusban díszített játékkártyából és három tematikus képből áll. A szimbólumok a tíztől az ászig kombinációkat alkotnak, amelyek kifizetése vonalanként 5-150 tét között mozog. Az ajándékdoboz, a kötött zokni és a harangok képei 2 és 500 ilyen fogadást fizetnek ki.

Scatter
A Santa Surprise nyerőgépben a játékosok egyszerre két különleges szimbólumot kapnak - egy képet a bónusz logóval és egy scattert egy faházzal. Három vagy több bónusz szimbólum megjelenése egy aktív vonalon egy kombinációt alkotva aktiválja a gép speciális bónusz körét. Az ilyen szimbólumokkal való kombinációk nem fizetnek. Ha azonban két vagy több házas scatter jelenik meg a mezőben különböző pozíciókban, a játékos az aktuális tét 2, 5, 50 vagy 500-at nyerhet. Ezenkívül három vagy több Scatter szimbólum aktiválja az ingyenes pörgetéseket.

Wild
A Mikulás-kép a legdrágább szimbólum a gépben. Öt ilyen Wild szimbólum kombinációja vonalanként 10 000 tétet nyer. Ezenkívül ez a szimbólum minden más képet helyettesít, kivéve a scattereket.

Nyerő vonalak
A nyerőgépben akár 20 sort is aktiválhat. Minden nyerő kombináció a legkülső tárcsán balról jobbra haladva azonos képekkel jön létre. Ha egy aktív vonalon két vagy több nyerő kombináció fordul elő, akkor csak a legmagasabb nyerő kombináció kerül kifizetésre.

Bónusz és ingyenes pörgetések a Santa Surprise nyerőgépben
A játék fejlesztői egyszerre két bónusz módot kínáltak a játékosoknak. Három scatter ház megjelenése a mezőn 10 ingyenes pörgetést aktivál, amelyek meghosszabbíthatók. Az ingyenes pörgetések során minden nyeremény megháromszorozódik. A normál pörgetésekhez hasonlóan ezen a nyereményjátékon is elérhető egy második nyerőgép-bónusz. Három speciális karakter aktiválja, és a bónuszkör lényege az ajándékdobozok kinyitása. A teljes számuk 6. A játékos 3, 4 vagy 5 nyerőgépet nyithat, attól függően, hogy hány scatter kerül az aktív vonalra.

Ahogy a nyereményjátékban, úgy a normál játék során a Santa Surprise nyerőgép is képes komoly nyereményeket adni. Az ilyen meredek csúszásokat gyakran közzéteszik a YouTube-on a streamerek. Azonban sokkal kellemesebb és hasznosabb, ha megvárja ezt maga is, futtatva egy népszerű nyerőgépet a Playtech-től most!

https://legjobbmagyarkaszinok.com/

Kapcsolódó források:

Riches of Cleopatra nyerőgép áttekintése
Riches of India nyerőgép áttekintés
Royal Treasures nyerőgép áttekintés
Sakura Fortune nyerőgép áttekintés

Add your comment

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.