Legjobbmagyarkaszinok

by Guest » Sat Nov 26, 2022 08:08 pm
Guest

Gyümölcsgépek és klasszikus nyerőgépek - mi a különbség?

Különbség a gyümölcsgépek és a nyerőgépek között
A különbség a gyümölcsgépek és az online nyerőgépek között, a hagyományos nyerőgépek és a gyümölcsgépek jellemzőit vizsgálva.

A gyümölcsgép az angol elnevezés egy olyan kaszinójáték-típusra, amelyet Amerikában nyerőgépnek, Ausztráliában pedig pókergépnek hívnak. Igazából nincs nagy különbség e háromféle gép között, bár minden országnak van néhány saját kiegészítése a fogalomhoz. Mindezekben az országokban a nyerőgépet néha félkarú banditának is nevezik a kinézete és az a képessége miatt, hogy sok játékost nincstelenné tesz.

Hagyományos nyerőgépek
A hagyományos nyerőgépek hasonlóak az online nyerőgépekhez. Ezek érmével működő gépek, 3 vagy több tárcsával, amelyek akkor pörögnek, ha megnyomunk egy gombot, vagy meghúzunk egy kart a nyerőgép egyik oldalán. Ezek a hagyományos nyerőgépek tartalmaznak egy valutaérzékelőt, amely érvényesíti a játékhoz behelyezett készpénzt. Minden nyerőgép a szimbólumok mintái alapján fizet, amelyek a kijelző elülső részén láthatóak, amikor a gép megáll a pörgetésnél. A modern számítógépes chipek és technológia a nyerőgép koncepció számos izgalmas változatát eredményezte, beleértve az online nyerőgépeket is. A hagyományos kaszinókban a nyerőgépek messze a legnépszerűbb szerencsejáték-módszer, és a legtöbb kaszinó bevételének több mint felét teszik ki.

A britek szívesen nevezik ezeket a játékgépeket gyümölcsgépeknek, Amusement with Prizes (AWP) vagy félkarú banditáknak. A gyümölcsgépek általában játéktermekben, kocsmákban, klubokban, sőt egyes gyorséttermekben is megtalálhatók. Ezek a gépek általában három tárcsásak, de megtalálhatóak négy vagy hat tárcsával is, amelyek köré körülbelül tizenhat vagy huszonnégy gyümölcskép van nyomtatva. A tárcsákat megpörgetik, és ha a gyümölcsszimbólumok bizonyos kombinációi megjelennek, a gépből díjakat fizetnek ki, vagy aljátékok indulnak, amelyekben extra ösztönzőket vagy készpénzt nyerhetsz.

Ezek a gépek hasonlítanak a legtöbb nyerőgéphez, de a nagy különbség az, hogy a "gyümölcsgépek" általában játéktermekben és kocsmákban található gépek. Ezek a játékok általában m ár érdekesebbek is, különféle extra funkciókkal, aljátékokkal és pályákkal, amelyeken pénznyerési esélyekkel, nagyobb összeggel, mint amennyit általában a tárcsákról lehet nyerni. A jackpotok ezekből a hagyományos gyümölcsgépekből általában szigorúan korlátozottak. Az online nyerőgépek között is találunk olyan gyümölcsgépeket, amelyek nagyobb jackpotokat kínálnak.

Gyümölcsgépek jellemzői
A legtöbb brit gyümölcsgép általában ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik, amelyeket általában a játékos aktivál, és nem véletlenszerűen. Lehetőséged van arra, hogy 1 vagy több tárcsát tarts, mielőtt a pörgetést választanád. Ez azt jelenti, hogy a megtartott tárcsa(k) nem pörög(nek), hanem megtartják az előző pörgetés eredményét. Ez időnként segíthet növelni a nyerés esélyét.

Az is előfordulhat, hogy a pörgetést követően bizonyos számú lökést kap. A lökés az Ön által választott tárcsa egy mozdulattal történő elforgatását jelenti. Jelenleg az Egyesült Királyságban egy-egy játék nem kerülhet többe 50 penznél. A gyümölcsgépek arról ismertek, hogy több jackpotot fizetnek ki, közvetlenül egymás után, de minden egyes jackpotnyereményhez új játékot kell indítani, hogy ne sérüljön a maximális kifizetési szabály. Próbálj ki egy gyümölcsgépet kedvenc online kaszinódban még ma.
https://legjobbmagyarkaszinok.com/nyerogepes/gyumolcsos

Add your comment

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.